سوالات کاربران

سوالات کاربران
6

99

شما می توانید سوالهای خود را در بخش مربوطه (مشروط به عضو بودن در سایت) وارد نمایید، تا در صورت بضاعت بنده نسبت به پاسخ دهی، شما را ذیل همان سوال مطلع نمایم. سوالات شما پس از بازبینی در سایت انتشار می یابند. بنابراین چنانچه مایل به انتشار عمومی آن نیستید، این موضوع را مشخص فرمائید. همچنین در صورت تمایل می توانید از درج پاسخ خود در سایت، از طریق آدرس E-mail (که به هنگام ثبت نام اعلام نموده اید) مطلع شوید.

پرسش و پاسخ

143 پرسش و پاسخ

  1. asal می‌گه:

    سلام واقعا ممنونم عالی بود

  2. asal می‌گه:

    با سلام و عرض ادب خدمت شما .
    در فایل پیوست که برای شما ارسال کردم من بعد از رسم نمودار از روی داده های جدول میخوام اعدادی که در جدول در قسمت جمع کل نوشته شده اند زیر محور افقی در نمودار قرار بگیرند نمیدونم چطور این کار را باید انجام داد الان من به صورت دستی و با استفاده از text box این اعداد را زیز محور افقی قرار داده ام اما میخواستم ببینم آیا راه دیگری وجود دارد که به صورت خودکار این اعداد زیر محور افقی قرار بگیرند یا نه؟ با تشکر

    پیوست  Book1.xlsx

    • admin admin می‌گه:

      با سلام و احترام
      اگر بخواهید که بصورت خودکار به نمودار اضافه شود بایستی اولاً ردیف مجموع را هم بعنوان یک سری داده به نمودار اضافه کنید و سپس با استفاده از گزینه Data Table جدول داده ها را نیز به نمودار اضافه کنید. این کارها را به نمودار اضافه کرده ام که میتوانید در فایل پیوست ملاحظه فرمائید.

  3. parsa می‌گه:

    سلام جناب خوشنامی من مولودی هستم .مدتی است که کمی با اکسل به اصرار پدرم کار میکنم .و علاقه مند شدم .اما هیچ تمرینی نیست که انجام بدم برای تقویت شدن خودم .شما چه تمرین هایی به من پیش نهاد می کنید؟

  4. حسن عباس زاده رستمي می‌گه:

    با سلام چند روز پیش سوالی با مضمون ((در اکسل چگونه می توانم ساعت را به روز و ساعت تبدیل نمایم؟ مثلاً 19ساعت و 15 دقیقه را به روز کاری و ساعت تبدیل کنم.(البته هر روز کاری 8 ساعت در نظر گرفته شود) در واقع تقسیم 19:15 بر 8 ساعت کاری))مطرح نمودم.در صورت امکان فرمول مربوطه را برایم بگذارید.فایل و مقاله پیوستی کمکی به بنده نکرد.ممنون میشم جوابشو برام بذارین.

    • admin admin می‌گه:

      سلام
      اگر قصد دارید که مثلاَ 19:15 را به روز کاری تبدیل کنید باید ابتدا آن را به کوچکترین جزء آن (که دقیقه است) تبدیل کنید. فرض کنید این عدد را در سلول A1 نوشته اید و میخواهید نتیجه را در سلول A2 بدست آورید. برای این کار فرمول چنین است:
      Hour(A1) x 60 + Minute(A1)
      حال اگر روز کاری را معادل 8 ساعت در نظر گرفته اید باید این عدد را در سلول دیگری ابتدا بر 8 و سپس بر 60 تقسیم کنید. حاصل چنین کاری برای عددی که مد نظر شماست 2.4 می‌باشد. به این معنی که 19 ساعت و 15 دقیقه معادل 2.4 روز کاری 8 ساعته می‌باشد.

  5. stu121 می‌گه:

    سلام..در اکسل چگونه می توانم ساعت را به روز و ساعت تبدیل نمایم؟ مثلاً 19ساعت و 15 دقیقه را به روز کاری و ساعت تبدیل کنم.(البته هر روز کاری 8 ساعت در نظر گرفته شود) در واقع تقسیم 19:15 بر 8 ساعت کاری

    • admin admin می‌گه:

      سلام
      مبحث تاریخ و زمان در اکسل یکی از چالش های اساسی و دائمی کاربران است و چون اطلاع رسانی اندکی در این زمینه شده است همواره بعنوان یک موضوع چالشی و بغرنج بر سر راه کاربران سبز می شود.
      در اکسل چیزی بعنوان تاریخ و زمان وجود خارجی ندارد و در واقع این دو به ترتیب از فرمت دهی یک عدد ثابت (برای تاریخ) و یک عدد اعشاری بین صفر و یک (برای زمان) بدست می آیند.
      توصیه میکنم ابتدا مقاله پیوست که این موضوع را بصورت ساده و با ذکر چند مثال ملموس توضیح داده است را مطالعه فرمائید اگر ابهام همچنان باقی بود در خدمت شما هستم.

      پیوست  Date-Time.pdf

  6. علی اکبر سماکوش می‌گه:

    سلام
    ممنونم فوق‌العاده بود
    آیا امکانش هست پیشرفته تر باشه? میخوام کاربر وارد جدول من بشه و اطلاعات خودشو دریک آخرین سطر(یعنی ادامه سطر های قبلی موجود) وارد کنه و پس از ثبت کردن اجازه ویرایش در سطر قبلی را نداشته باشه که به سطر پایین بیاید و مجدد اطلاعات رو وارد کند(به عبارتی کاربردها در روزهای متوالی وارد جدول بشن وسطر آخری را که پر میکنند قفل و این سطر به سطر های قفل شده بالا اضافه بشه)ممنونم

  7. علی اکبر سماکوش می‌گه:

    با سلام
    احتراما،اگه امکانش هست کاربردی تر جواب بدین تا بشه مشکل رو حل کرد، ممنون از راهنمایی تون

  8. علی اکبر سماکوش می‌گه:

    با عرض سلام و خدا قوت خدمت شما ممنون از راهنمایی هایتون
    میشه یه اکسل که رمز گزاری ساده داشته باشیه واردش شد بدون اینکه رمزشو شکست?یا رمزشو فهمید?

  9. علی اکبر سماکوش می‌گه:

    سلام ممنونم از راهنمایی تون میشه بیشتر راهنمایی کنید که چطور این ماکرو رو بنویسم،و چطور رمز گذاری کنم

  10. علی اکبر سماکوش می‌گه:

    سلام،یه جدول دارم که چند کاربر به اون دست رسی دارن و در هر سطر مقدار تولید خود و توضیحات خود را وارد میکنن،میخوام کسی بجز من نتونه اطلاعات کس دیگری رو پس از ثبت کردن دست کاری کند

    • admin admin می‌گه:

      سلام
      ابتدا برای هر کس بایستی رمز عبوری تعریف کنید که فقط در یک منطقه معین بتواند اطلاعات را وارد نماید.
      سپس بایستی ماکروئی بنویسید که بعد از ذخیره کردن فایل توسط هر کاربر منطقه ای که ورود اطلاعات شده است از دسترس خارج شده و با یک رمز عبور جدید که فقط خودتان مطلعید رمزگذاری گردد.

  11. وحید می‌گه:

    سلام
    وقتی از تابع VLOOKUP استفاده میکنیم و در قسمت اخر فرمول 0 می گذاریم در این حالت تابع تنها داده ای را به عنوان پاسخ به ما میدهد که دقیقاً مانند عبارت مورد جستجو باشد و اگر آن را پیدا نکرد خروجی تابع برابر خطای N/A# خواهد بود.
    حالا اگه بخواهیم به جای نمایش خطا سلول ان را خالی بگذارد باید چکار کنیم !؟
    چون نمایش خطا در سلول باعث می شود مابقی محاسبات که از این ستون فرمول می گیرند دچار مشکل شوند.
    ممنون

  12. زهرا موسوی می‌گه:

    سلام سطر آخر این فایل رو میخام توی فایل اکسل دیگه کپی کنم اما نمیشه ممنون میشمراهنمایی کنید

    پیوست  bargh.xls

    • admin admin می‌گه:

      سلام
      منظورتان از نشدن چیست؟ آیا به مقدارهای موجود در سلول ها نیاز دارید یا به فرمول های آنها؟

      • زهرا موسوی می‌گه:

        به مقدارهای موجود نیاز دارم وقتی کپی میکنم اعدادکپی نمیشه و چیزهای دیگه کپی میشه مثلا یا صفرکپی میشه یا###یا مخلوطی از اعدادو حرف eوعلامت جمع

        • admin admin می‌گه:

          مقدارهای موجود در سطر آخر از طریق فرمول بدست آمده اند بنابراین زمانی که به یک فایل و یا یک صفحه جدید کپی میشوند بدنبال آدرس های متناظر میگردند تا در محل جدید خود را به روزرسانی کنند و چون در محل جدید چنین اطلاعاتی وجود ندارند در نتیجه با خطای Reference مواجه میشوید!
          برای رهائی از این مسئله پس از انتخاب داده های مورد نظر و رفتن به محل جدید گزینه Paste Special / Value را انتخاب کنید.

          • زهرا موسوی می‌گه:

            این کار را انجام دادم ولی قسمتی که کپی میکنم بصورت ترکیبی از اعدادو حرف Eوعلامت دجمع است

  13. mortezaasharif می‌گه:

    سلام
    من یک فرم ارزیابی عملکرد درست کردم. در فرم شماره پرسنلی هر طرف وارد میشه و بعد با استفاده از تابع Vlookup سایر اطلاعات فرد از منبع فراخوانی میشه.
    در مرحله بعد با استفاده از check Box فرم رو طراحی کردم و نهایتا هم با فرمول if جمع نمرات رو بر حسب گزینه ای که تیک زده میشه حساب کردم.
    حالا به مشکل اساسی بر خوردم. برای مثال، یک نفر با شماره پرسنلی 1 ارزیابی میشه و گزینه ها تیک زده میشه و امتیازاتش هم جمع میشه. حالا این امتیاز رو چجوری ثبت کنم؟
    یعنی وقتی کار با نفر شماره 1 تموم شد، امتیازش ثبت بشه و همینطور وقتی شماره پرسنلی نفر دوم زده شد و فرم تکمیل شد، امتیاز اونم ثبت بشه و همینطور تا آخر؟

    ممنون میشم کمکم کنید

  14. محمد مصطفی رجبی می‌گه:

    با سلام
    یکسری فایل عکس وجود دارد که ما می خواهیم همه آن ها را کپی ولی فقط نام آنها را در اکسل یا هر جای دیگری پست کنیم
    راهیی وجود دارد؟

  15. saman می‌گه:

    سلام میخواستم ببینم میتونید در نوشتن کد ویژوال بیسیک درون اکسل کمکم کنید میخوام دوتا ستون مقایسه کنم و اگر اطلاعاتی از ستون اول نبود بهش اضافه کنه

    • admin admin می‌گه:

      سلام بر شما
      لطفا بیشتر توضیح دهید که دقیقاً میخواهید چه کاری انجام دهید؟
      آیا میخواهید با مقایسه دو ستون محتویات آنها را همسان سازی کنید؟ بطوریکه اعضای هر دو ستون از نظر تعداد و محتوا مشابه هم باشند؟

  16. mehrzad می‌گه:

    با سلام
    نرم افزار مرخصی سرزمین اکسل را چطور میتونم تهیه کنم ؟

  17. Rouzbeh Razmkon می‌گه:

    با درود خدمت استاد بزرگوار.
    خواستم بدونم این امکان وجود داره که با زبان برنامه نویسی دیگری مثل ++C به جای Visual Basic در اکسل برنامه نویسی کرد؟
    با سپاس
    روزبه رزم کن

    • admin admin می‌گه:

      با سلام و درود
      محیط برنامه نویسی اکسل VBA می‌باشد و از فرامین و کدهای VB استفاده میکند. بعید میدانم که بشود از زبانهای دیگر استفاده نمود. مگر اینکه برنامه هائی مبدل وجود داشته باشد که فرامین را به VB تبدیل نموده و سپس از آنها استفاده نمود.

  18. خالد می‌گه:

    با سلام و سلامتی
    با سلام و خدا قوت
    میشه در مورد درج ساعت در فضای اکسل راهنمایی فرمایید . منظورم ساعتی که ثانیه اون نمایش داده شود و عدهای آن حرکت کنند

  19. 1majedhoseini 1majedhoseini می‌گه:

    با سلام خدمت مهندس من یه فرم تو اکسل طراحی کردم که دو تا تکست باکس داره میخوام تو اولی با زبان فارسی تایپ بشه تو دومی بازبان انگلیسی بدون اینکه خودم زبان کیبورد رو عوض کنم. ممنون

    • admin admin می‌گه:

      با سلام و درود بر شما. این کار نیازمند یک ماکروی ساده می باشد که به هنگام سوئیچ کردن بین این TextBox ها بصورت اتوماتیک زبان Keyboard شما را تغییر دهد.

  20. Ali Ali می‌گه:

    با سلام خدمت استاد عزیز آقای مهندس خوشنامی
    خدمتتون عارضم من یه فایل 100 تایی اسم و به همون اندازه عکس دارم که میخوام این عکسها و اسم ها با یکدیگر هایپر لینک شوند یعنی اگرکد شخصی را زدم اسم و فامیل و عکس همون کد در محل خاصی باز شود ممنون میشم راهنمایی بفرمایید البته منظورم باز شدن در فرم نیست در محل خاصی از یک شیت دقیقا منظورمه.

  21. reza reza می‌گه:

    “سلام من میخوام با اکسل فاکتور درست کنم با مشخصات زیر که:

    وقتی جزئی از نام کالا (اول وسط یا آخر کلمه) را وارد کردیم تمام گزینه های دیگر به ما نشان دهد تا مثلا بتوانیم با دستور vlookup بقیه گزینه های فاکتور را پر کنیم.

    مثلا کالا داریم به اسم:
    سیب سبز رسیده
    سیب قرمز کال
    گلابی سبز رسیده
    گلابی زرد کال

    حالا وقتی تایپ کردیم سبز همه گزینه های سبز به ما نشان دهد تا بین آن انتخاب کنیم یا اگر تایپ کردیم سیب کال. همچین کاری با اکسل شدنی هست؟ اگر هست با چه دستوری؟

    با تشکر

    • admin admin می‌گه:

      با سلام و درود بر شما. این کار نیازی به استفاده از توابع اکسل ندارد، هر چند که با استفاده از توابع هم قابل اجرا می‌باشد. اما ساده ترین کار استفاده از فیلتر می باشد. امتحان کنید نتیجه همان چیزی خواهد شد که مورد نظر شماست.

  22. mehdi mehdi می‌گه:

    با سلام چطور میشه تاریخ را به صورت که می نویسیم نوشته بشه، یعنی با نوشتن روز ماه سال همون طور هم نوشته بشه در صورتی که الان به صورت سال ماه روز نوشته میشه، آیا راهی وجود داره برعکس ننویسد.

  23. 1majedhoseini 1majedhoseini می‌گه:

    با سلام من یک ماکرو یا یه راه حلی می خوام برای انجام فرآیند زیر خواهشا در صورت امکان راهنمایی فرمائید. من می خواهم به فرض مثال در یک جدول 4 ستونه فیلتر کردن رو رو ستون دوم اعمال کنم بر فرض این که ردیف هایی که شامل عدد 20 بودن رو برام فیلتر کنه بعدش محدوده ی همون تعداد ردیف حاصله بعد از فیلتر کردن رو برام select که بعدش تو یه sheet دیگه در یک جدول معین مشابه همون جدول past کنه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

  24. mehdi mehdi می‌گه:

    با سلام چه طور میشه بین خونه های یه جدول که شماره پرسنل هست و این شماره ها متناوب تکرار شدن، (یعنی ممکنه یک شماره پرسنل چند بار وجود داشته باشه،) بعد از مرتب کردن شماره ها ، بین هر کد با کد بعدی یک ردیف خالی بندازه تا از هم تفکیک شوند. 525 525 525 ردیف خالی 654 654 654 654 ردیف خالی . . . این جدول حاوی 10 ستون هست، که ریف خالی بین همه ستون ها اعمال بشه. سوال بعدی برعکس همین یعنی ردیف خالی بین جدول داریم میخواهیم اون را برداریم (جدول حاوی 458 خونه می باشد.)

    • admin admin می‌گه:

      با درود بر شما در مورد قسمت اول می توانید فرمولی بنویسید که چنانچه دو عدد متوالی مانند هم نبودند یک علامت (مثلاً یک ستاره) در کنار آن درج شود. پس از آن ستونی که در آن ستاره درج شده است را انتخاب نموده و کلید F5 را فشار دهید. بر روی گزینه Special کلیک نموده و سپس گزینه Constant را انتخاب کنید. حال بر روی یکی از سلول هائی که انتخاب شده اند راست کلیک نموده و گزینه Insert و سپس Entire Row را انتخاب کنید تا قبل از هر ردیف ستاره دار یک ردیف خالی ایجاد شود. همین راه را می توانید برای حذف ردیف های خالی نیز تکرار نموده و در انتها گزینه Delete Row را انتخاب کنید. در صورت عدم موفقیت می توانید فایل را بفرستید تا خواسته شما را اعمال نمایم. موفق باشید ?

  25. Reza Reza می‌گه:

    با سلام آیا میشود در محیط اکسل با نوشتن ماکرو فایلی غیر اکسلی (مثلا پی دی اف) را باز کرد؟

    • admin admin می‌گه:

      با سلام و درود بر شما ساده ترین کار این است که از فایل مربوطه یک Hyperlink تهیه کنید و ماکروئی بنویسید که بر روی آن Hyperlink کلیک کند. 🙄

  26. علیرضا علیرضا می‌گه:

    با سلام خدمت مهندس خوشنامی فایلی دانلود کردم که یک سری عکس رو در نمودار نشون میده.میخواستم اگه ممکنه راهنمایی کنید که چگونه بر اساس داده های نمودار عکس ها اضاف میگردند و محل خود عکس ها کجاست.فایل را حضورتان ارسال کردم

  27. amir shayegani amir shayegani می‌گه:

    با عرض سلام و خسته نباشید. آقای مهندس چطور میتوان از دستور RAND استفاده کرد بدون آنکه اعداد تولیدی در هر مرحله از عملیات تغییر نمایند و اعداد تولیدی همواره ثابت باشند. لطفا به صورت خصوصی پاسخ داده شود.

  28. mehdi mehdi می‌گه:

    با سلام مجدد اگه ممکنه ماکرو اون را میل و یا فرمول مربوطه را راهنمایی کنید .

  29. mehdi mehdi می‌گه:

    با سلام منظورم قابلیت ورد در قسمت، Page layout / cloumns هست، و موقع paste کردن یک جدول یا نوشته اون را به صورت خود کار در صفحه تنظیم کنه. چون ورد این خاصیت را نداره که کلمات را در به اندازه همون خونه تنظیم کنه، و وقت دوباره می خواد تا جداول را مرتب سازی و سپس چاپ کرد. اگه این قابلیت در اکسل وجود داشته باشه ، عالی میشه. مثلا یک صفحه a4 را به سه قسمت a و b و c تقسیم می کنیم، بعد موقعی paste جدول، تا به انتهای صفحه میرسه به ستون bو بعد ستون c و این روال در صفحلت بعد هم تکرار بشه. a b c a b c a b c a b c a b c a b c

    • admin admin می‌گه:

      با سلام و درود بر شما اینکار براحتی توسط ماکرو امکان پذیر است. همچنین اگر تعداد سطرها در هر ستون ثابت باشند میتوان از فرمول ها هم استفاده کرد بدون آنکه نیازی به ماکرو باشد.

  30. mehdi mehdi می‌گه:

    با سلام خدمت استاد گرامی یه سوال: آیا میشه همون طور که داخل ورد یک صفحه را به چند قسمت روزنامه وار تقسیم می کنیم داخل اکسل هم این کار را انجام داد؟ همچنان منتظر ماکرو بحث (رنگ پس زمینه و …. ) هستم. با تشکر

    • admin admin می‌گه:

      با سلام بر شما منظورتان از تقسیم روزنامه ای چیست؟ اگر منظورتان تقسیم صفحه نمایش است بله این کار را میتوانید با گزینه Split در منوی View انجام دهید. اما تقسیمات دیگر را نمیدانم منظور شما چیست؟

  31. 1majedhoseini 1majedhoseini می‌گه:

    با سلام و خسته نباشید خدمت استاد من یک فرم در اکسل درست کرده ام که فقط می خواهم فرم نمایش داده شود و اکسل باز نشود به همین منظور من از کد activeworkbook.visiable=false userform1.show استفاده کرده ام اما هنگام باز کردن تمام فایل های اکسل دیگری هم که باز هستند unvisiable می شوند راهکاری می خواستم تا فقط همان اکسل مخفی شود و سایر اکسل هایی که باز هستند به حال خود بمانند با سپاس فراوان

    • admin admin می‌گه:

      با سلام و درود بر شما محیط اکسل همانند یک صحنه و یا یک سن نمایش است که شما چند بازیگر (فایل) را بر روی آن به کار واداشته اید و در یک لحظه صحنه را جمع کرده اید. پس طبیعی است که با جمع شدن صحنه همه بازیگران ناپدید شوند! برای غلبه بر این موضوع کافی است که دو یا چند صحنه در کنار هم باز کنید و فایلی را که میخواهید محیط اکسل آن نمایش داده نشود بصورت مجزا اجرا کنید و بقیه فایل ها را هم در یک یا چند اکسل دیگر اجرا کنید. موفق باشید. ?

  32. mehdi mehdi می‌گه:

    سلام استاد خسته نباشید آیا ممکنه همون جوری که تابعی می نویسم تا اطلاعات را از یک سلول مرجع خوانده و در سلول مورد نظر (فرم مربوطه) قرار میده ، رنگ ، پس زمینه و فونت اون را هم همون جوری تنظیم کنه که داخل سلول مرجع تنظیم کردیم؟

    • admin admin می‌گه:

      با سلام بر شما با تابع نه! زیرا تابع تنها و تنها یک دستاورد (خروجی) دارد در حالی که خواسته شما بیش از یک موضوع است. اما این کار براحتی با ماکرو قابل اجرا می باشد. انشاالله بزودی ادامه بحث ماکرونویسی را ادامه خواهیم داد. موفق باشید. 🙂

  33. Ali Ali می‌گه:

    با سلام آقای مهندس کاربرد این فرمول و می دونم من میخوام بصورت اتومات باشه مثلا زیر هر سل خالی تا سل خالی بعدی شاید فقط 1 عدد باشد و شاید 10 عدد باشد من میخوام در هر خانه خالی بصورت اتوماتیک و بدون اینکه بخواهم یصورت دستی بازه را انتخاب کنم بازه زیر هر سل خالی تا سل خالی بعدی انتخاب شود امیدوارم منظورم را کامل رسانده باشم

    • admin admin می‌گه:

      با سلام بر شما اگر چنین است شما بایستی در هنگام درج اطلاعات این موضوع را مد نظر قرار میدادید! اما حالا هم با تمهیداتی میشود این کار را انجام داد، هر چند که اندکی ظرافت لازم دارد که با نوشتن نمی شود مطلب را انتقال داد. اگر خواستید فایل تان را ارسال کنید تا اصلاح کنم و برگردانم. موفق باشید. ?

  34. mehdi mehdi می‌گه:

    با سلام خدمت استاد گرامی آقای خوشنامی آیا راهی وجود داره تا فقط ستون های A تا C و G تا J را به صورت همزمان فیلتر کنیم یعنی اینکه ستون های E و F را نمی خوام علامت فیلتر داشته باشن. ممکنه بگین این دو تا هم بذار فیلتر داشته باشن، چون کاری که من دارم درست میکنم بیش از 50 ستون دارم که نمی خوام علامت فیلتر داشته باشه. یعنی چند ستون اول و چند ستون آخر را می خوام به صورت همزمان فیلتر شون فعال باشه. با تشکر

    • admin admin می‌گه:

      با سلام بر شما فیلتر کردن یکی از ابزارهای کار با پایگاه داده (Data Base) است و یکی از مشخصه های پایگاه داده نیز پیوستگی و ارتباط داده ها با یکدیگر است. کاری را که شما میخواهید انجام دهید باعث ناپیوستگی داده ها خواهد شد. بنابراین از سوی اکسل قابل پذیرش نبوده و در نتیجه قابل اجرا هم نیست. سربلند باشید. 🙂

  35. Ali Ali می‌گه:

    با سلام خدمت استاد عزیز جناب آقای خوشنامی من یک فایل اکسل دارم که در ستون A حاوی تعداد عدد می باشد در این ستون، سل های خالی نیز می باشد من میخواهم در هر سل خالی تعداد سلهای پر را تا سل خالی بعدی شمارش کنم ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید. خدمتتون عرض کنم که من میخواستم نمونه فایل را پیوست کنم اما روش پیوست کردن را پیدا نکردم ممنون میشم نحوه پیوست کردن را هم توضیح دهید. با سپاس

    • admin admin می‌گه:

      با سلام و درود بر شما فرص کنید داده های شما در سلولهای A1 تا A100 گسترده شده و خانه های مختلفی در این بین خالی می باشند. من یک نمونه را خدمتتان عرض می کنم. مثلاً فرض کنید خانه A12 خالی است و شما میخواهید تعداد خانه های بالائی آن را پیدا کنید. در این سلول فرمول زیر را بنویسید: (Counta(A1:A11 حال این فرمول را به سایر خانه های خالی موجود در لیست و با رعایت آدرس های نسبی و مطلق درج کنید تا نتیجه دلخواه حاصل شود. چنانچه نیازمند ضمیمه کردن فایل هستید با استفاده از ایمیل اقدام کنید. موفق و سربلند باشید. ?

  36. mehdi mehdi می‌گه:

    با سلام مجدد توسط ابزار Conditional Formating فقط میشه ستونی که اعداد تکراربی داریم را از هم تفکیک کرد، اگه ستون مربوطه شامل اسم های دانشجو به صورت تکراری باشن، نمیشه از این ابزار استفاده کرد. باتشکر

    • admin admin می‌گه:

      با درود و سلام بر شما میتوانید داده های خود را فیلتر نموده و پس از نمایش هر گروه از آنها با استفاده از رنگ دلخواه آنها را دسته بندی کنید. همچنین میتوانید با استفاده از Sort کردن این کار را انجام دهید. موفق باشید.

  37. mehdi mehdi می‌گه:

    با سلام آیا راهی وجود داره تا به صورت خودکار یه ستون را انتخاب کنیم بعد داده های یک جور را با یک رنگ نشان دهد. مثلا : اگه 10000 داده داشته باشیم که 10مورد از یک سلول 5 مورد از سلول بعدی و ….. تکراری باشن اون وقت یا هر داده یک جور را با یک رنگ نشون بده یا از دورنگ به صورت دوره ای استفاده کنه. با تشکر

    • admin admin می‌گه:

      با سلام و درود بر شما این خواسته شما به بهترین نحو ممکن توسط ابزار Conditional Formating که از ابزارهای منحصر بفرد و جدید اکسل می باشد قابل انجام می باشد. امتحان کنید! 🙄

  38. mehdi mehdi می‌گه:

    با سلام میخواستم تعدادی سلول را قفل کنم راهش را بلدم، {قسمت Format Cells و بعد Protect sheet } اما چون سطر اول من عنوان ها هست و باید خاصیت فیلتر شدن را داشته باشه (برای مثال:عنوان سطر هست نمره و دانشجو و نمرات از 1 تا 10 به تعداد خیلی زیاد دارم) و میخوام با فیلتر کردن 1 ها فقط ستون 1ها را قفل کنم ؛ فیلتر کردن و aبه z غیر فعال میشن و من میخوام قابلیت اولیه را داشته باشن.(فیلتر کردن و مرتب سازی) با تشکر

    • admin admin می‌گه:

      با درود بر شما به هنگام رمز گذاری بر روی صفحه منوئی ظاهر میشود که میتوانید با استفاده از آن و انتخاب گزینه Use Auto Filter امکان استفاده از فیلتر کردن پس از رمز گذاری را فعال کنید. موفق باشید. ?

  39. 1majedhoseini 1majedhoseini می‌گه:

    با سلام من یک فایل اکسل دارم که حاوی اصلاعات زیادی می باشد مدتی است که تکست باکس های زیادی که ایجاد شده سرعت فایلمو خیلی کند کرده حال من میخوام همه ی تکست باکس های موجود در فایلمو خذف کنم که تعدادشون به بیش از 17000 تا رسیده من می خوام که بتونم یه راه خلی پیدا کنم که بتونم همشونو یه جا حذف کنم چون تک تک حذف کردنشون عملا نمیشه ممنون میشم کمکم کنید با سپاس حسینی

    • admin admin می‌گه:

      با سلام و درود بر شما ابتدا با استفاده از Zoom که در سمت راست پائین صفحه اکسل می باشد صفحه نمایش را کوچک کنید. سپس از منوی Editing/Find & Select / Select Objects را انتخاب کنید. چنانچه در صفحه اکسل فقط Edit Box ها بعنوان Object وجود داشته باشند با پائین نگه داشتن دکمه سمت چپ ماوس و کشیدن آن بر روی صفحه همه آنها با یک حرکت انتخاب می شوند و می توانید آنها را با هم حذف کنید. اما اگر Object های دیگری هم باشند آنها هم انتخاب میشوند. در چنین حالتی نیازمند یک ماکرو می باشید که فقط ماکروها را انتخاب و حذف نماید. موفق باشید. 🙂

  40. mehdi mehdi می‌گه:

    باسلام خدمت دوستان عزیز چطور میشه شرط (اگر یه سلول بزرگتر 2 و کوچکتر از 10، {یه همچین چیزی 10>سلول>2 } ) باشه را با یه ستاره مشخص کنه ،{ و اگر همون سلول (بزرگتر 15 و کوچکتر از 14) باشه را با دو ستاره مشخص کنه ، و اگر بازم همون سلول (بزگتر از 20 و کوچکتر از 30) باشه را با سه ستاره مشخص کنه. همچنین اگه بشه با رنگ های مختلف نشون بده که عالی میشه. با تشکر

    • admin admin می‌گه:

      با سلام و درود بر شما فرض کنید داده های شما در سلول A1 وارد می شود. راه حل خواسته شما در فایل پیوست آمده است. pdf.landofexcel.com/…/

  41. reza reza می‌گه:

    سلام خسته نباشید عیدتون مبارک اصلاح میکنم منظورم از Back Up گرفتن از خود فایل نیست منظورم جمع آوری اطلاعات روزانه در یک شییت ولی هر روز رو بشه داخل آن دید به طور مثال روزانه اطلاعاتی در ستون Today وارد شود و این در روز بعد پاک شده و اطلاعات روز بعد وارد می شود من میخواهم این اطلاعات در یک شییت وارد شود و در روز اتوماتیک به یک سطر پایین آمده و آن روز را UPdate کند باتشکر

    • admin admin می‌گه:

      با سلام و درود بر شما چیزی که میخواهید نیازمند یک ماکرو هست که بایستی بر اساس نیاز آن را پیکربندی نمود. موفق باشید.

  42. reza reza می‌گه:

    سلام خسته نباشید من برای کارم احتیاج به راه حلی دارم که بتونم از یک سری از اطلاعات که در یک شییت وجود داره در یک شییت دیگر Back up بگیرم ولی به دلیل زمانبر بودن می خواهم راه حلی پیدا کنم که خود شییت Back up به صورت اتوماتیک Update بشود و در آخر ماه به صورت یک فایل آماده مورد استفاده قرار گیرد ضمنا از فرمول VLookup استفاده کردم ولی جهت جابجایی به سطر پایینی عمل نمیکند لطفا راهنمایی کنید باتشکر

    • admin admin می‌گه:

      با سلام و درود بر شما تهیه Back Up از یک صفحه معنا ندارد. اما شما میتوانید از کل فایل خود یک Back Up تهیه کنید. فقط به یاد داشته باشید که فایل Back Up تنها در ابتدای باز کردن فایل به روز خواهد شد مگر اینکه همواره فایل خود را با استفاده از دستور Save As ذخیره کنید. در چنین حالتی فایل اصلی و فایل Back Up همواره یکسان خواهند بود. برای تنظیم فایل جهت تهیه خودکار Back Up از مسیر زیر استفاده کنید: File\Save As\Tools\Genera l Options\Always Create Back Up موفق باشید. ?

  43. 1majedhoseini 1majedhoseini می‌گه:

    با سلام خسته نباشید من یک ماکرو یا کد میخواستم که مشابه duplicate value که در قسمت conditional formatting است عمل کند یعنی اینکه با استفاده از یک سری کد بتونم اعداد تکراری یک ستون رو مشخص کنم.

    • admin admin می‌گه:

      با سلام و درود بر شما افزودنی Remain Duplicate را از صفحه افزودنی ها دانلود و بر روی کامپیوتر نصب کنید. خواسته شما در این افزودنی گنجانده شده است. موفق و سر بلند باشید 🙂

  44. 1majedhoseini 1majedhoseini می‌گه:

    با سلام ممنون از این همه راهنمایی یک فرم درست کردم و یک دکمه خروج براش گذاشتم اما وفتی بر دکمه کلیک می کنم تمام فایل های اکسلی که باز هستند را می بندد در صورتی که من می خواهم فقط همان صفحه جاری بسته شود

  45. 1majedhoseini 1majedhoseini می‌گه:

    با سلام و خسته نباشید من یک ماکرو دارم که کد پس زمینه یک سلول رو میده حالا میخوام پس زمینه یک سلول رو با استفاده از همین کدها رنگ کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

    • admin admin می‌گه:

      با سلام بر شما برای یافتن رنگ در اکسل راههای متفاوتی وجود دارد که یکی از آنها تابع RGB می باشد. اگر رنگ هائی که گفته اید با این روش تفکیک شده و در اختیار شما می باشند، به شیوه زیر عمل کنید: Sub Button Test_Click() Range(“B2”).Sel ect With Application.Fin dFormat.Interio r .PatternColorIn dex = xlAutomatic .Color = RGB(120,12,185) End With حال بجای اعداد داخل پرانتز مولفه های خود را قرار دهید. موفق باشید

  46. Ali Ali می‌گه:

    با سلام ممنون از اینکه وقت گذاشتین برام خدمتتون عرض کنم فرض کنید دو فایل اکسل کاملا مشابه داریم(مثل joint history) و دو اپراطور مختلف رو دوتا کامپیوتر در این فایل داده وارد میکنن (در یک ستون مشخص از همین فایل) حالا میخوام این دو فایل و با هم یکی کنم یعنی داده های هر اپراطور در این ستون دیده بشه امیدوارم منظورمو رسونده باشم

    • admin admin می‌گه:

      با درود خدمت شما و عذرخواهی بدلیل تاخیر در پاسخ! اگر هر دو کاربر در یک ستون داده ها را وارد کرده اند، کافی است همان ستون را انتخاب و با استفاده از گزینه Remove Douplicate داده های تکراری را حذف کنید. اما اگر در دو ستون مجزا داده ها وارد شده اند، بایستی ابتدا آنها را زیر هم درج کنید و سپس این کار را انجام دهید. البته اینکار را میتوان با استفاده از یک ماکرو هم انجام داد که مثلاً به محض باز شدن فایل داده های تکراری را شناسائی و اقدام به حذف آنها نماید. امیدوارم متوجه منظورتان شده باشم. موفق و پیروز باشید.

  47. سمانه سمانه می‌گه:

    با سلام . میخواستم بپرسم چگونه میتوانم از نرم افزار پرسنلی شما را داشته باشم؟ آیا این کار مقدور هست؟

    • admin admin می‌گه:

      با سلام خدمت شما دوست گرامی همانگونه که در توضیحات صفحه محصولات هم آمده است، نرم افزارهائی که صرفاً راهنمای آنها وجود دارد جهت آشنائی با قابلیت های نرم افزار اکسل می باشد. موفق باشید.

  48. Ali Ali می‌گه:

    با سلام جناب خوشنامی من جواب و نگرفتم اگر رو فایل برام توضیح بدین ممنون میشم

    • admin admin می‌گه:

      با سلام بر شما دوست گرامی متاسفانه هر چه سعی کردم نتوانستم خواسته شما را با استفاده از فرمولهای اکسل (و فقط با استفاده از فرمولها) برآورده کنم. هر چند که این کار با استفاده از ماکرو دست یافتنی و ساده است.

  49. Ali Ali می‌گه:

    با سلام خدمت آقای مهندس میخواستم ببینم چطوری میشه دو ستون از دو فایل اکسل و با هم مقایسه کنیم و بعد ادغامشون کنیم ممنون

    • admin admin می‌گه:

      با سلام بر شما برای ادغام داده ها میتوان به راحتی از تابع Concatenate و یا & استفاده نمود. اما منظورتان از مقایسه را متوجه نیستم. بیشتر توضیح دهید در خدمتتان هستم.

  50. 1majedhoseini 1majedhoseini می‌گه:

    یا سلام چطور میشه در اکسل یک چک باکس درست کرد که با تیک خوردن ماکروی مورد نظر فعال شود

    • admin admin می‌گه:

      با درود بر شما چنانچه با ساختن ماکروها آشنا باشید، کافیست که بر روی ابزار مورد نظر خود (که بر اساس گفته شما یک Check Box) می باشد راست کلیک نموده و سپس ماکروی ضبط شده و یا ماکروی ساخته شده را با استفاده از گزینه Assign Macro (که جزء گزینه های هر ابزار می باشد) به آن نسبت داد. اما گام مهم و ابتدائی نوشتن ماکرو است. موفق باشید.

  51. Ali Ali می‌گه:

    با سلام و درود خدمت مهندس خوشنامی عید شما مبارک آقای مهندس من میخواستم بدونم میشه فرمولی نوشت که از SUMPRODUCT مثل subtotal با فیلتر جواب بگیریم؟ یعنی با هر بار فیلتر کردن SUMPRODUCT قسمت فیلتر شده رو جواب بگیریم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

    • admin admin می‌گه:

      با سلام و درود خدمت شما قاعدتاً بایستی با استفاده از همان Sumproduct که نوشته اید بتوانید جواب بگیرید. اما اگر پاسخ مناسبی دریافت نکردید حاصل Sumproduct را با چند تا صفر جمع کنید و سپس از Subtotal استفاده کنید. موفق باشید

  52. Ali Ali می‌گه:

    با سلام خدمت استاد عزیز آیا روشی برای هاشور زدن زیر نمودار اکسل وجود دارد؟

    • admin admin می‌گه:

      با سلام و درود بر شما میتوانید از گزینه های Fill Effect در سلول ها و یا از گزینه های موجود در خود نمودارها (که با راست کلیک کردن بر روی نمودار ظاهر می شوند) استفاده نمائید.

  53. Ali Ali می‌گه:

    با سلام خدمت آقای خوشنامی عزیز من برای حل مساله تحقیق در عملیات بوسیله solver دنبال یک نمونه میگردم ممنون میشم اگر تو آرشیو خودتون مثالی دارید برام میل کنید ممنون

    • admin admin می‌گه:

      با سلام و درود بر شما من یک نمونه آموزشی Solver را که در کلاسها بر اساس آن آموزش می دهم را برایتان میگذارم. ولی فکر می کنم پی بردن به مفاهیم و نحوه عملکرد مقوله هایGoal Seek و Solver و Scenario نیازمند آموزش حضوری می باشد. موفق باشید
      pdf.landofexcel.com/Solver.xlsx

  54. Ali Ali می‌گه:

    با سلام خدمت آقای خوشنامی خدمتتون عارضم که من دنبال فایل و نحوه برنامه ای می گردم که از روزی که باز میشه فقط و فقط مثلا 10 روز کار کنه حالا بعد از 10 روز یا پاک بشه یا از بین بره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    • admin admin می‌گه:

      با سلام و عرض ادب خواسته شما به مبحثی تحت عنوان رویدادهای مبتنی بر زمان که خود یک سر فصل در مباحث ماکرونویسی است منتهی میشود. هدف بنده از راه اندازی تالار ماکرونویسی غیر حضوری آموزش کلیه مطالب مرتبط با این موضوع (و از جمله رویدادهای زمانبندی شده) بود که با توجه به استقبال کم دوستان از ادامه بحث منصرف گردیدم و منتظرم تا تعداد اعضاء سایت افزایش یافته و مجدداً بحث را ادامه دهم. البته مشغله های کاری نیز در نیمه تمام ماندن بحث بی تقصیر نبود! انشاءالله بزودی بحث را پی خواهیم گرفت.

  55. Ali Ali می‌گه:

    با سلام خدمت آقای خوشنامی عزیز سوالی در مورد جمع بصورت یک در میان دارم خدمتتون فرض کنید در ستون A از A1 :A100 از اعداد مختلف پر باشد حالا من اگر بخوام اعدادی که در ردیفهای زوج هستن باهم و اعداد در ردیفهای فرد را باهم جمع کنم با کمترین و راحترین فرمول چطوری باید فرمول بنویسم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و این فرمول و بهم بگید ممنون

  56. علیرضا علیرضا می‌گه:

    با سلام خدمت استاد گرامی ممنون که این همه آموزش های خوب ارائه میکنید.مهندس جان من از افزودنی Advanced VlookUp استفاده کردم ولی وقتی در سلول محتوی فرمول LookUp Value رو به سلول دیگری ارجاع میدم قادر به ارائه گزارش نیست.فقط در صورتی که LookUp Value v رو به صورت دستی وارد بشه جواب میده.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. با سپاس سید علیرضا تقوی

    • admin admin می‌گه:

      با سلام خدمت شما متاسفانه متوجه توضیحات شما نمی شوم! اگر ممکن است با تصویر نمایش دهید و یا فایل را ارسال کنید تا بررسی کنم.

  57. علیرضا علیرضا می‌گه:

    با سلام در قسمت Aditional Controls در ToolBox برای UserForm وقتی کلیک میکنم اتفاقی نمی افته.میخواستم بدونم چه طور به refedit دسترسی پیدا کنم استاد گرامی. با تشکر

    • admin admin می‌گه:

      با سلام خدمت شما عزیز گرامی هنگامی که افزودنی را اجرا می کنید در اولین مرحله کافی است سلولی را که با فرمول Vlookup شروع شده است، انتخاب کنید. برای این کار کافی است با ماوس بر روی سلول مورد نظر کلیک کنید.

  58. Ali Ali می‌گه:

    جناب خوشنامی عزیز با سلام من add-ins مربوط به Advanced vlookup را به اکسل 2007 از طریق گزینه اکسل آپشن و add-ins اضافه کردم اما فقط با کلید Alt+F11 و علامت play می تونم اجراش کنم میخواستم بدونم راه دیگری جهت اجرا وجود دارد؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

    • admin admin می‌گه:

      با سلام خدمت شما دوست گرامی توصیه می کنم همانگونه که در متن راهنمای استفاده از این افزودنی هم آمده است، روش نصب و فعال سازی Add-Ins ها را از مسیر زیر دانلود نمائید. pdf.landofexcel.com/…/

  59. Ali Ali می‌گه:

    با سلام من میخوام بدونم چه جوری میشه فایل اسکن شده نامه را بوسیله ماکرو یا از هر طریق دیگر در محدوده مشخص شده پرینت ظاهر کرد البته این نکته فراموش نشه که شماره نامه از یک سل تبعیت کند مثلا من تو یک سل با تغییر شماره نامه همون نامه برام باز بشه

    • admin admin می‌گه:

      با سلام خدمت شما ساده ترین راه، ساختن Hyperlink از آدرس فایل های اسکن شده و فراخوانی آنها در سلول های مختلف می باشد. پس از این کار کافی است که آدرس فایل مورد نظر را به یک سلول انتقال داده و ماکروئی بنویسید که وظیفه آن کلیک کردن بر روی این سلول باشد. موفق باشید.

  60. Ali Ali می‌گه:

    جناب خوشنامی عزیز ممنون اما اگر اعداد در یک سطر نوشته شده باشند چه جوری میشه تا هرجا که دوس داشته باشی را با هم جمع کرد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

    • admin admin می‌گه:

      دوست گرامی با سلام مجدد خدمت شما اگر به فرمول به کار رفته در فایل ضمیمه پست قبلی مراجعه کنید می توانید براحتی با تغییر جای سطر و ستون در فرمول Indirect به خواسته خود دست پیدا کنید.

  61. Ali Ali می‌گه:

    با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم خدمتتون عارضم که من یک سری عدد دارم که بصورت صعودی نوشته شده است زیر هر کدام از این اعداد اعداد بصورت نا منظم نوشته شده است حالا میخوام فرمولی بنویسم که تا جایی که من میخوام و با هم جمع کنه (سل مورد نظر) مثلا اگر 3 رو زدم تا 3 را با هم جمع کنه

  62. حسین حسین می‌گه:

    سلام استاد چرا کلاسهای vba ادامه پیدا نکرد .خواهشمندم این کلاس ارزشمند را ادامه دهید باتشکر فراوان

  63. ali ali می‌گه:

    با عرض سلام و ادب خدمت شما و تشکر و سپاس فراوان از سایت بسیار خوب و ارزشمند شما . من یک ماکرو ایجاد کرده ام و بعضی از سلولها را با پسورد قفل کرده ام ولی حرکت بین سلولها با فشردن دکمه های چپ و راست کیبورد ، برعکس میباشد یعنی با فشردن دکمه جهت چپ حرکت به سمت راست میباشد . لطفا مرا راهنمایی بفرمائید . با تشکر فراوان

    • admin admin می‌گه:

      با سلام بر شما امکان اینکه با اجرای ماکرو چنین تغییری در نحوه عملکرد مکان نماها بوجود آید کم است. شاید تنظیمات کیبورد شما دستخوش تغییر شده باشد که باید از طریق Control Panel اقدام کنید. در صورتی که مشکل برطرف نشد ماکروی خود را ارسال کنید تا بازبینی کنم.

  64. Reza Reza می‌گه:

    سلام چگونه می توان یک چارت رسم شده در محیط اکسل رو در یک فرم VBA به نمایش گذاشت؟ با تشکر

    • admin admin می‌گه:

      با سلام بر شما متاسفانه فرم ها چارت را برای نمایش پشتیبانی نمی کنند و فقط تصاویری را که در یک مکان مشخص ذخیره کرده باشیم میتوان بصورت Picture بر روی فرم نمایش داد. اگر میخواهید نموداری داشته باشید که به داده های شما در صفحات اکسل متصل بوده و با تغییر داده ها به روز شود، باید بجای استفاده از فرم از Dialoge Sheet استفاده نموده و نمودار خود را بصورت یک Picture بر روی آن Paste کنید تا ضمن به نمایش درآمدن، به داده های شما نیز متصل باشد.

  65. Hooman Tehrani Hooman Tehrani می‌گه:

    با عرض سلام خدمت مدیریت محترم این سایت توانا سوال بنده این است که من چطور میتوانم نرم افزار های مرخصی – پرسنلی را تهیه کنم ؟ آیا مبلغی باید واریز شود ؟

    • admin admin می‌گه:

      با سلام خدمت شما دوست گرامی همانگونه که در توضیحات صفحه محصولات هم آمده است، نرم افزارهائی که صرفاً راهنمای آنها وجود دارد جهت آشنائی با قابلیت های نرم افزار اکسل می باشد. موفق باشید.

  66. mehdi mehdi می‌گه:

    با عرض سلام و خسته نباشید مهندس من فایل rotate را کامل گرفتم ولی نمیدونم دستورش چیه؟ به add ins اضافه کردم تابع باید واسش بنویسم یا؟؟؟

    • admin admin می‌گه:

      با سلام نیاز به تابع یا دستور خاصی نیست. شما اگر بدرستی Addin را نصب کرده و یک آیکون برای آن در نظر گرفته باشید (که روش این کار در راهنمای استفاده و نصب Addin آمده است) ابزاری در اختیار دارید که چنانچه تعدادی سلول را در یک محدوده یک بعدی انتخاب کرده باشید، میتوانید با استفاده از این ابزار در جهات مختلف آن را دوران دهید.

  67. mehdi mehdi می‌گه:

    با سلام میشه لطف کنید بگید چطور از rotate باید استفاده کرد؟ از سایت گرفتم و به addins اضافه کردم حالا چطور استفاده کنم؟

    • admin admin می‌گه:

      با سلام بر شما اگر بصورت کامل دانلود کرده باشید راهنمای آن هم دانلود شده است. توضیحات کافی در راهنما آمده است. اگر ابهامی هست بنده در خدمتم.

  68. mehdi mehdi می‌گه:

    دسترسی دانلود نرم افزار پرسنلی را می خوام

    • admin admin می‌گه:

      با سلام خدمت شما دوست گرامی همانگونه که در توضیحات صفحه محصولات هم آمده است، نرم افزارهائی که صرفاً راهنمای آنها وجود دارد جهت آشنائی با قابلیت های نرم افزار اکسل می باشد. لطفا چنانچه در دانلود کردن راهنما اشکالی وجود دارد اطلاع دهید.

  69. mehdi mehdi می‌گه:

    با سلام و خسته نباشید برای دانلود سایر گزینه محصولات باید از کدام قسمت استفاده کنم

    • admin admin می‌گه:

      با سلام خدمت شما دوست گرامی همانگونه که در توضیحات صفحه محصولات هم آمده است، نرم افزارهائی که صرفاً راهنمای آنها وجود دارد جهت آشنائی با قابلیت های نرم افزار اکسل می باشد. لطفا چنانچه در دانلود کردن راهنما اشکالی وجود دارد اطلاع دهید.

  70. samir samir می‌گه:

    با سلام و خسته نباشید ممنون میشم اگه راهنمایی کنین چگونه دویا چند ستون را در اکسل مقایسه و موارد مشابه(عین هم) را پیدا کنم؟

    • admin admin می‌گه:

      با سلام خدمت شما دوست گرامی ساده ترین کار برای مقایسه داده ها استفاده از توابع شرطی است. برای آشنائی با این توابع به کارگاه آموزشی شماره – 7 مراجعه نمائید.